Werkwijze

Algemeen

Oriënterend gesprek

Een coachingstraject begint met een oriënterend gesprek. Dit is een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek waarbij naast het kennis maken met elkaar de hulpvraag wordt geformuleerd. Het is belangrijk dat je als cliënt vertrouwen hebt in de samenwerking en ik bekijk of we een traject kunnen ingaan of dat een verwijzing een betere optie is. Een oriënterend gesprek duurt ongeveer 30 minuten.

 

Vervolggesprekken / -sessies

Na een kennismakingsgesprek bespreken we het vervolgtraject en wordt een overeenkomst getekend. Hierna vinden de vervolggesprekken plaats. Afhankelijk van je situatie, je probleem en behoeften kunnen dat één of meerdere gesprekken zijn. Per keer wordt bekeken óf en wanneer een volgende sessie plaatsvindt.
Een gesprek duurt één uur.

Bij kinderen worden, afhankelijk van de leeftijd, diverse materialen en spelvormen gebruikt.

Tarieven

Oriënterend gesprek

kosteloos

Een eerste, oriënterend gesprek, is kosteloos en vrijblijvend en duurt ongeveer een half uur. Doel van dit gesprek is met elkaar kennis te maken en de hulpvraag duidelijk te krijgen. Voor een coachingstraject is het belangrijk dat er vertrouwen is in een samenwerking.

Individuele (kinder-) coaching

70 euro per uur

Voor volwassene, ouder én kind/jongere. Dit gebeurt veelal in de vorm van gesprekken. Bij kinderen worden, afhankelijk van de leeftijd, spelvormen en diverse materialen gebruikt.

Partner- en gezinsgesprekken

90 euro per uur

Het is ook mogelijk om samen met je (ex)partner, of één of meerdere gezinsleden te komen.

Workshop Zandkastelen ®

85 euro

Workshop voor kinderen van één dagdeel. Ouder(s) worden bij de workshop betrokken.

www.zandkastelen.nl

Workshop !JES brugprogramma

in overleg

Workshop van 8 bijeenkomsten voor kinderen en 3 bijeenkomsten voor de ouder(s).

www.jijenscheiden.nl

 

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Vergoeding

Informeer naar de mogelijkheden van een (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar, indien je aanvullend bent verzekerd. Coaching valt (nu nog) onder genezers, natuurgeneeskunde, zorgcode 9021.
AGB-code zorgverlener: 90-050005. AGB-code praktijk: 90-58382

 

Voorwaarden

Ik hanteer de algemene voorwaarden van de VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitskunde).

Afspraken die niet binnen 24 uur voor de afgesproken datum worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht vanwege de gereserveerde tijd.